Kunstig Kinderfeestje

giraf_20_30cmDe Expressiefabriek biedt ruimte voor verschillende vormen van creativiteit, zoals schrijven en beeldend werken waarbij iedereen zijn eigen stijl mag onderzoeken en ontwikkelen. Kinderen zijn de meest pure kunstenaars. Hen aan het werk te zien is inspiratie. Nieuw in het programma van 2014 is daarom het kunstige kinderfeestje.

Wij verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar een unieke middag waarbij elk kind aan de slag gaat met allerlei collage & schildersmaterialen zoals papier, stof, stempels, acrylverf, waterverf, oliepastel, ecoline, inktpennen etc. Een creatieve manier om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren met vriendjes en vriendinnetjes. In ongeveer 2,5 uur maakt elk kind zijn eigen persoonlijke kunstwerkje van 30×40 of 40×40 cm op een 3D canvass of in een brocante lijstje. Het neemt een uniek stuk mee naar huis. De stijl van werken is vrij en vrolijk terwijl een dier, bloementuin of hartenzee langzaam gestalte krijgt. Door de  laagjes die we opbrengen krijgt het schilderij een prachtige diepte en reliëf. Als de tijd het toelaat maken ze ook een klein gedichtje dat in hun eigen handschrift in het schilderij verwerkt wordt.

sara gina collagePrijs: Eur 16,- per kind inclusief alle materialen + een leuke zelfgemaakte verrassing voor de jarige job. Bij een aantal vanaf 10 kinderen geldt een korting. Wilt u uw kinderfeestje volledig laten verzorgen met cupcakes versieren of een dans instuderen met de kinderen dan kunnen we een aangepaste prijsopgaaf toesturen. Locatie in overleg.

Download hier onze brochure

“Every child is an artist, the problem is staying an artist when you grow up” – Pablo Picasso

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *