Deel je verhaal – Heel je verhaal

Met de schrijfroute Deel je verhaal, heel je verhaal wordt je uitgenodigd op onderzoek uit te gaan  in je innerlijke landschap door speelse en creatieve schrijfopdrachten en kunstenaarsafspraakjes. We werken volgens de structuur van The Artist’s Way (TAW) een beproefde en wereldwijde bekende methode van Julia Cameron om creatievelingen af te helpen van hun beperkende overtuigingen die vaak onderliggend zijn aan uitstelgedrag, perfectionisme, verslaving, overtuigingen zoals ‘ik ben niet zo creatief of talentvol als……’ noem maar op. En het is niet alleen succesvol gebleken voor ‘creatievelingen – zijn we per slot van rekening niet allemaal creatures -maar voor iedereen die dichtbij zichzelf wil blijven of meer komen.

Wil jij ook:

  • Met een groep gelijkgestemde mannen en vrouwen maandelijks bij elkaar komen om een hoofdstuk van TAW samen door te werken
  • Reflecties met elkaar delen
  • Inspiratie in jezelf blijven vinden
  • Meer met taal en woorden bezig te zijn.
  • Rust, mildheid, vergeving en liefde  (hoe-het-is ipv hoe-het-zou-moeten-zijn)
  • Je geheugen en zintuigen stimuleren
  • Je expressieve en belichaamde ik laten spreken
  • Een veilige ruimte hebben om jouw vragen er te kunnen laten zijn of ontstaan
  • Een schatkist van ervaringen verzilveren op papier

monicabarengo7 Monica Barengo monicabarengo-schrijf

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze groep wordt naast The Artist’s Way methode een schat aan mij NLP Practitioner opleidingservaring toegepast om jullie (en mezelf) wekelijks eraan te herinneren dat we allemaal creatiever kunnen leven, met meer rust, vergeving, liefde en begrip, vanuit hoe-het-is ipv hoe-het-zou-kunnen-zijn.

Ons ontwikkelingsproces in een gelijkgestemde groep doormaken werkt heel krachtig, uitspreken hoe jij in beweging bent en blijft, en wat je tegenhoudt geeft altijd nieuwe openingen. Bewust worden van je eigen verhaal en urgentie betekent dat je jouw persoonlijke geschiedenis nog meer toe-eigent, en je overlevingsstrategieën wat meer kan laten varen. Er zijn zoveel verschillende aanvliegroutes en bij de Artist’s Way neem je de expressieve afslag. Er is tevens ruimte voor intervisie en coachvragen.

Doe je mee? Maandelijks houden we een live bijeenkomst bij O.M.A. in Abcoude waar we aan opdrachten werken die we vervolgens kunnen delen. De eerste bijeenkomst start op donderdag 6 april 2017 van 9.30 uur tot 11.30 uur, daarna elke vier weken.

In een besloten Facebook groep kunnen we wat we in de loop van de maand ervaren met The Artist’s Way delen. Zo  moedigen we elkaar aan en worden we gestimuleerd het jaartraject te vervolmaken.

Als je iets meer wilt weten voordat je ja zegt op deze gratis en vrijblijvende mogelijkheid om je creativiteit en eigen ruimte te onderzoeken, bel me dan gerust 06 12 10 2741, of email ihgvanlier@gmail.com

Investering: donderdagochtend 1 x in de 4 weken: bijeenkomst bij O.M.A. van 9.30 – 11.30 uur,  bijdrage in koffie/thee en het boek “The Artist’s Way”


profiel foto Ingrid GAAF

Ik ben Ingrid Van Lier. Hoe we onze woorden geven aan wat ons bezighoudt is wat mij fascineert.  Als je over je leven schrijft komt er vaak verdieping. Die duik naar dat wat het dichtste bij is, onze kern, is vaak best eng maar totaal vervullend. Ik schrijf sinds de eerste klas van de basisschool, vooral aan mijn ouders, in dagboeken en ook lange brieven en kaarten naar iedereen die me lief was en is. Het is mijn manier om mijn kloof van sprakeloosheid te overbruggen. Ook publiceer ik af en toe een blog of artikel. Ik ben opgeleid tot vertaler Engels en Frans en heb specialisaties gevolg op creatief schrijfgebied bij de Hogeschool voor Journalistiek. Ik ben gefascineerd door de kracht van taal en hoe deze ons beïnvloedt, soms helaas in negatieve zin, als een vloek, maar vaker ook als positieve stuwkracht, zelfs bevrijdend, als we plots woorden vinden voor het onzegbare. Dat wil ik heel graag delen, liever dan wat dan ook.

 Zoals een melodie niet is samengesteld uit tonen,

een vers niet uit woorden,

een zuil niet uit lijnen,

zo is het ook met de mens tot wie ik jij zeg      ~M. Buber