Schrijvende moeders

Heeft het moederschap je leven een andere richting gegeven en wil je daar regelmatig even bewust bij stilstaan? Heb je gemerkt of wil je ontdekken happiness is your birthrighthoe schrijven het moederschap voedt, en hoe het moederschap je schrijven voedt? Sluit je aan bij deze schrijfclub die tweewekelijks elkaar ontmoet en op een oordeelvrije, respectvolle manier zijn uitingen op papier met elkaar deelt. Doodgewone en alledaagse gebeurtenissen zitten boordevol prachtige details waar je  op een creatieve manier gehoor aan geeft. Je wordt aangemoedigd om de (ooit) aangeleerde schrijfregels even los te laten. Dat het op school en in de maatschappij vaak over prestatie en succes gaat mogen we nu even vergeten. Deze groep wordt geïnspireerd door zichzelf en elkaar. Meer ingewikkelde of gevoelige aspecten van het moederschap mogen ook aan de orde komen en worden met de nodige lichtheid en luchtigheid aangeraakt. Schrijven is ook verkennen en maakt de stap kleiner om te uiten en te delen. Koop een pen die fantastisch schrijft, een mooi notitieboek en kom meeschrijven en meedelen: gaandeweg duik je dieper in het moederschap en leer je steeds makkelijker te laten en te doen, ofwel jouw prioriteiten aandacht te geven.

Writing is a way of listening to ourselves, putting an ear to the wall of our interiors, discerning the rustle of our souls.  ~Lynn Lauber

writing mothers schrijfcafeTweewekelijks: start maart 2015:  20.00 – 22.00 uur (maandag) en vervolgens om de twee weken. Loopt het hele jaar door. Instromen is mogelijk.

Het gratis schrijfcafé gaat in de vroege lente ook rondreizen. Volg me op Twitter om ook lastminute te kunnen aanschuiven : @xpressiefabriek. Het is zo laagdrempelig dat iedereen met en zonder twijfels, met en zonder schrijfvaardigheden er een heleboel creativiteit bij zichzelf kan ophalen.